google-site-verification=-NAEpN6wpQ_pqQOHNz5s7a2Yc8O3-zmLaSG-U5TAb-Q Arzu Ettiğiniz Realiteyi Yaratmak: Olumlu İmajinasyon google-site-verification=-NAEpN6wpQ_pqQOHNz5s7a2Yc8O3-zmLaSG-U5TAb-Q
top of page

Arzu Ettİğİnİz Realİteyİ Yaratmak: Olumlu İmajİnasyon

Güncelleme tarihi: 11 Kas 2023

Değiştirdiği davranış modelleriyle hayatının akışını yenilemeyi dilemiş sevgili okuyucularım,

Bu yazımda hepimizin içinde varolan ama çoğu zaman şuurlu bir şekilde kullanmadığımız bir yetimizden bahsetmek istiyorum; imajinasyon (imgeleme, görselleştirme). Tüm düşüncelerimiz bir enerji ya da frekans taşırken yaşadığımız realite üzerindeki etkisini yok saymak olmazdı…

İnsanoğlunun imajinasyon edinimi bizlere verilmiş büyük bir hediyedir ve doğru kullanıldığında imajinasyon mucizeler yaratabilir. Bunu başarmak için sakin bir zihin ve açık bir niyet yeterlidir. Birer ruh varlığı olduğumuzun şuuruna vardığımız takdirde de an ve zaman ile oynanması kolaylaşacaktır.

İnşaası yapılan imajinasyon realite verisini işler. Eğer hayal ederken zihniniz öğrenilmiş gerçeklikle devreye girip eleştirel yönden analize başlarsa (şartlar müsait değil, benim ona sahip olmam imkansız, bütün veriler aksini söylüyor gibi) bu durumu veya olayı yadsıyacağı için endişe haline kapılır ve imajinasyonunuzun gücü düşebilir, çünkü enerjisini inançtan alır.

Şahit olduğunuz sorunların kendinizle ilgili yanlış görüşlere dayalı olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Konuya başlarken imajinasyonu şuurlu bir şekilde kullanmaktan bahsettim. Hayatımızda kendimiz ile ilgili kötü senaryoları düşünürken kendimize aslında onları yaşatıyor, zihnimizi prova ediyoruz. Riskleri tabii ki gözden geçirin ama başta kendiniz olmak üzere kimsenin olumsuz düşüncelerini benimsemeyiniz. Unutmayın ki optimist olmak bardağın yarı dolu olduğunu görmek değil, bardağın yeniden doldurulabilir olduğunu bilmektir.

Çalışma Pratiği:

Kendinizi rahat, endişeleriniz gibi zihinsel aktivitelerinizden uzak konumlandırdığınızda gözlerinizi kapatıp hedefinize ulaştığınızı, onu yaşadığınızı ve o duyuma sahip olduğunuzu şimdiki zamanda görün. Her ayrıntısını kendinize deneyimletin; ortamın kokusu, bedenizdeki değişim, duyacağınız ses ve göreceğiniz durum, size nasıl hissettirdiği gibi. Tam anlamıyla zihninizi prova edin. Bu çalışma, niyetinizi kendi bilinçsiz zihninize iletmenin bir yoludur. Hayalinizdeki anda bir vakit zaman geçirdiğinizde ona ulaşmaktaki engellerin iç dünyanızdan kalktığını hissedeceksiniz.

Maddesel aklınızdan niyetinizi kurtarmış ve odaklandığınız şeyi kendinize çekmeye başlamış olacaksınız.

Son olarak, düşünce alışkanlıklarınızı gözden geçirin, “kendinin efendisi” olmanın o kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

İdeallerinizi yaşayabilmeniz için içinizdeki gerçek yeteneklerin farkına varmanızı ve onlara kolaylıkla erişebilmenizi dilerim.

Esenliklerle,

Hayal Mühendisi Simge Güner

simgeinfo@gmail.com



105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Madde İçİndekİ Ruhu Yakalamak

Şifalanmaya niyetlenmiş sevgili okuyucular, Hiçbir kesişimin tesadüf olmadığı bir dünyada bu yazıyla karşılaşmanızın da bir sebebi var elbet. Değişmenin, gelişmenin neresinde olursanız olun hoşgeldini

“Mutlululuğu hak etmek” diye bir şey var mıdır?

Değerli okurlarım, bu yazı ihtiyaç duyduğunuz bir mesaj olabilir mi? Umarım karşınıza açık olduğunuz bir anda çıkmış olur. Mutluluk, dünyevi varlıklarla veya haklarla sahip olunabilecek bir kavram değ

bottom of page