google-site-verification=-NAEpN6wpQ_pqQOHNz5s7a2Yc8O3-zmLaSG-U5TAb-Q gençken gelen eleştiriler google-site-verification=-NAEpN6wpQ_pqQOHNz5s7a2Yc8O3-zmLaSG-U5TAb-Q
top of page

gençken gelen eleştiriler

Gençler! Yakın arkadaşınızın sizde eleştirdiği ve sizin “iyiliğiniz” için size söylediği şeyler, kendiyle arasındaki sıkıntılardan kaynaklı olabilir.


Duyduğunuz tüm eleştirileri dinleyin ama seçerek kendinize alın. Neticede arkadaşınız o konunun otoritesi olmayabilir.


Aklıma en yakın arkadaşımın biz 16-24 yaşlarındayken ettiği sözler geldi: “Bu kadar hareketli kızlardan erkekler hoşlanmaz, ağır dur” “Saçlarını böyle değişik yapman mantıklı mı sence” (sidecut) “Pembe laptop alma iş dünyasında sıkıntı yaşarsın”





Bu yargılara kulaklarımı kapamadım, kafamda kendimce tarttım biçtim ve gerekeni gerektiği miktarda aldım. Kendim olma cesaretini gösterdim. Kendi hayatınızın sorumluluğunu alabilmek de budur; kendi güvenliğinizi, sağlığınızı ve mutluluğunuzu sağlayabilmektir.





Son Yazılar

Hepsini Gör

Madde İçİndekİ Ruhu Yakalamak

Şifalanmaya niyetlenmiş sevgili okuyucular, Hiçbir kesişimin tesadüf olmadığı bir dünyada bu yazıyla karşılaşmanızın da bir sebebi var elbet. Değişmenin, gelişmenin neresinde olursanız olun hoşgeldini

bottom of page